Η BizTEC με την εμπειρία που έχει από μεγάλα έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι σε θέση να υποστηρίξει οποιαδήποτε εγκατάσταση. Έχοντας τη διαχείριση πάνω από το 40% του κύκλου εργασιών κρέατος στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει υποσυστήματα στο Odysseus ERP που απαντούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις ιδιομορφίες της αγοράς τροφίμων (ειδικότερα αγορές κρέατος & πουλερικών). Πλέον η αγορά τροφίμων και ειδικά του κρέατος & πουλερικών θεωρεί το Odysseus ERP χαρακτηριστικό ποιότητας οργάνωσης της επιχείρησης.

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, που διαθέτει πολυετή εμπειρία και ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην περιοχή του Πούρνου Εύβοιας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές πτηνοτροφικές μονάδες στη χώρα μας, διατηρώντας παράλληλα τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σήμερα, τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης.

Ο κ. Αγγελάκης εμπιστεύτηκε τη BizTEC, το προϊόν της Odysseus ERP και το δημιουργό του κ. Κακαβά και εδώ και 1 χρόνο υλοποιείται το έργο εκσυγχρονισμού των γραμμών παραγωγής της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ με συνεχείς βελτιώσεις και με στόχο το σύστημα να λειτουργεί όπως ακριβώς το έχουν φανταστεί οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Το Odysseus Stater εγκαταστάθηκε στα βιομηχανικά PC is-70 της Bizerba με σκοπό την οργάνωση της γραμμής παραγωγής της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ και αποτελεί μοναδική λύση για σταθμούς σε σημεία ζύγισης, προσφέροντας παραμετρικά σχεδιασμένες εκτυπώσεις ετικετών, αυτόματη δημιουργία παρτίδων και παράλληλη ζύγιση πολλαπλών φορτίων, online σύνδεση με το Odysseus ERP, καθώς και μία πληθώρα πρόσθετων δυνατοτήτων όπως αυτόματη ζύγιση φορτίων κατά τη σταθεροποίηση & επιλογή ετικέτας εκτύπωσης.