Η biztec υποστηρίζει την επιχείρησή σας σε όλες τις εμπορικές, λογιστικές & παραγωγικές διαδικασίες, ενοποιώντας όλα τα συστήματά σας σε ένα με το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Odysseus | ERP

Z

%

του κύκλου εργασιών κρέατος στην Ελλάδα

Χρόνια εμπειρίας

}

Ώρες ανάπτυξης

Κωδικοί σκευασμάτων παράγονται και κοστολογούνται

Συναλλαγές ετησίως μεταξύ επιχειρήσεων κρέατος

Έτοιμες αναφορές για τους χρήστες

Αξία φακέλων εισαγωγής που επεξεργάζονται και κοστολογούνται

Τόνοι κρέατος παραλαβάνονται ετησίως

Παραστατικά πώλησης και διακίνησης ετησίως

Πίνακες στη βάση δεδομένων

«Η Biztec παρακολουθεί από το 1987 από την πρώτη γραμμή την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας και των νέων δυνατοτήτων που αυτή προσέφερε. Μας εξασφάλιζε συνεπώς ένα διαρκές πλεονέκτημα που προέκυπτε από την προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας επεξεργασία και διαχείριση της πληροφορίας. Αυτό που δεν άλλαξε όμως από το 1987 είναι η αφοσίωση της Biztec στις πραγματικές μας ανάγκες και η διαρκής προσπάθειά της να προσαρμοστεί σε αυτές γεφυρώνοντας έτσι με τον καλύτερο και πιο ανθρώπινο τρόπο το χάσμα αντίληψης μεταξύ των επιχειρήσεων και των προγραμματιστών.»

Παναγής Κωνσταντινίδης – Διευθύνων σύμβουλος Calpak A.E.

«Η BIZTEC έχει πάντα τον τρόπο να ταυτίζει τις ανάγκες του επιχειρηματία με το Odysseus ERP. Σαν αποτέλεσμα, έχεις ένα δικό σου λογισμικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης.
ΠΑΝΤΑ δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι.»

Γιάννης Καλαμβόκης – Agnomarket

«Η εξέλιξη του Odysseus ERP στην αγορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άνοδο της Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ. Κάθετη ανάπτυξη ειδών με υποείδη για αντιμετώπιση του τεμαχισμού. Πλήρης μηχανογράφηση και γρήγορη, υψηλού επιπέδου πληροφόρηση με χρήση ειδικών εφαρμογών.»

Γιάννης Φλωρίδης – Γενικός Διευθυντής Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ