Το Αγνομάρκετ Μeat άνοιξε το νέα του υπερσύγχρονο κατάστημα στη Λ. Αλέξανδρου Παπαναστασίου 7 στη Δάφνη (έναντι μετρό Δάφνης).

Η biztec συνεχίζοντας την επί σειρά ετών ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία της και έχοντας ήδη οργανώσει τη λειτουργία και την παραγωγή της εταιρείας ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ ΑΕΒΕ, με το πλήρες σύστημα διαχείρισης και ιχνηλασιμότητας Odysseus ERP, ανέλαβε την εγκατάσταση του Odysseus ERP και στα νέα καταστήματα.

Η biztec εγκαθιστώντας ειδικές εφαρμογές του Odysseus σε βιομηχανικούς υπολογιστές σε σύνδεση με ζυγιστικά σε κάθε κρίσιμο στάδιο (παραλαβή, παραγωγή, πώληση) βελτιστοποίησε και αυτοματοποίησε τις διαδικασίες της εταιρείας ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ ΑΕΒΕ.

Επίσης, μέσω της ειδικής εφαρμογής Odysseus tablet εγκατεστημένης σε windows 10 Rugged ip-67 tablet βιομηχανικών προδιαγραφών με ενσωματωμένο barcode scanner η biztec προσέφερε λύση για εύκολη καταχώρηση παραγγελιών στο κεντρικό σύστημα Odysseus ERP μέσω των απομακρυσμένων tablets.

Τέλος, η biztec διασύνδεσε όλα τα καταστήματα ώστε να υπάρχει κεντρική διαχείριση και έλεγχος από ένα κεντρικό σημείο, οργάνωσε και ενοποίησε τη διαχείριση των διαδικασιών και λειτουργιών των τμημάτων της εταιρείας από την παραλαβή των προϊόντων μέχρι την τυποποίηση και διανομή, επιτυγχάνοντας πλήρη διαχείριση (παραλαβές, παραγωγή, ιχνηλασιμότητα) με μία ολοκληρωμένη λύση, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των τροφίμων.

Το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της biztec και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί και την εγγύησή μας!