Από το 2016 συνεργαζόμαστε με τη grey matter και είμαστε ISV know how partners και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές προϊόντα λογισμικού ως μέρος της ολοκληρωμένης λύσης μας.

Η συνεργασία πολλών ετών με τη bizerba και η τεχνογνωσία των 2 εταιρειών προσφέρει αυτοματισμούς και συνδέσεις του Odysseus ERP με όλες τις ζυγαριές και μηχανές παραγωγής και τυποποίησης της bizerba.

Η συνεργασία με τα συστήματα λιανικής της cubit προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση σε επιχειρήσεις που που δραστηριοποιούνται και στην πώληση λιανικής.

Η συνεργασία με την εταιρεία targit προσφέρει σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης λογισμικού, μαζί με μία πλατφόρμα Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

Η συνεργασία πολλών ετών με τον όμιλο Θεοδώρου έχει σαν αποτέλεσμα το άριστο after-sales support για τον εξοπλισμό που θα προμηθευτείτε από την εταιρεία Θεοδώρου.

Η συνεργασία με τη regate αυξάνει την παραγωγικότητα των στελεχών σας στο πεδίο (πωλητές, merchendisers, τεχνικοί, κ.ά), με τη χρήση φορητών τεχνολογιών (tablets).